Home / Algemeen / Arsenal stopt met het zondagelftal

Arsenal stopt met het zondagelftal

Het is een trend die je de laatste jaren door Nederland steeds meer ziet: clubs stoppen met het spelen van prestatievoetbal op zondag. Ook in de regio Amsterdam speelt dit. Arsenal stopt met het eerste elftal op zondag, het team zal in het seizoen 2021/2022 niet uitkomen in de zondag vierde klasse. De club wil zich volledig richten op het prestatievoetbal op zaterdag. Het zaterdagelftal komt uit in de tweede klasse.

De afgelopen jaren stond het team onder leiding van Rob MacDonald. Het team, dat bestaat uit veel expats, wist in het seizoen 2018/2019 promotie naar de vierde klasse te bewerkstelligen, waaruit ze daarvoor waren gedegradeerd. De afgelopen twee seizoenen was de ploeg actief in de middenmoot van de vierde klasse, waar de teams dicht bij elkaar zaten.

De spelers van het team van Arsenal maken de overstap naar TOS-Actief. Op Sportpark Middenmeer gaan zij het nieuw te vormen eerste zondagelftal van TOS-Actief zijn. Trainer MacDonald kijkt met plezier terug op de jaren bij Arsenal: “Arsenal was voor mij een fantastische kans om voor het eerst hoofdtrainer te zijn, nadat ik vanuit Australië naar Nederland was gekomen. Het is een mooi moment voor de volgende stap.”

TOS-Actief start eerste elftal op zondag

Pre-order de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)