TOS-Actief start eerste elftal op zondag

TOS-Actief start komend seizoen met selectievoetbal op zondag. Eerst maakte SDW bekend te starten met het voetballen op zondag, terwijl Arsenal en AC Amsterdam juist ermee stoppen. De trainer (Rob MacDonald) en spelers van Arsenal maken de overstap naar TOS-Actief en gaan daar het eerste zondagelftal vormen.

Thomas Obrien-Coker, de secretaris van TOS-Actief, is verheugd met de start van het team op zondag. Met deze stap wil de club zich verder ontwikkelen. “We streven naar een hoger niveau voor onze vereniging, want we hebben natuurlijk ambities. Ook denken wij dat het zeer goed mogelijk is om zowel een eerste zaterdag- als een eerste zondagelftal te hebben.” De club wil met beide ploegen op een mooi niveau spelen. Misschien wel het belangrijkste is dat TOS-Actief de eigen jeugdspelers een keuze wil geven: selectievoetbal op zaterdag of blijven voetballen op zondag (de jeugd van TOS-Actief speelt al op zondag).  “Ook willen we Rob en het team echt onderdeel laten zijn van de club. En ik heb het gevoel dat dit helemaal goed gaat komen, het team gaat onderdeel uitmaken van de TOS-familie. Daar heb ik erg veel vertrouwen. We zijn als TOS erg trots en blij met deze stap.”

Trainer MacDonald kijkt uit naar het komende seizoen. “Nadat TOS-Actief de toekomstplannen met mij deelde, was ik erg enthousiast om de overstap (met het team) te maken. We willen door onze komst de doorstroming van de jeugd bevorderen, maar ook de senioren op zondag versterken. De spelers willen graag voor TOS-Actief spelen en de club heeft ons met open armen ontvangen. Het harde werk gaat binnenkort weer beginnen, de spelers weten dat en zijn er klaar voor.” De clubwissel betekent wel dat MacDonald met zijn mannen weer in de vijfde klasse zal starten.

TOS-Actief verrast met Hans Bergsma als nieuwe trainer

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)