Arsenal wint topper tegen SDZ

In de zondag vierde klasse E heeft Arsenal de topper tegen SDZ met 2-0 gewonnen. In een aantrekkelijke en aanvallende wedstrijd werd er voor en na rust een keer gescoord door de thuisploeg. Arsenal heeft hiermee weer een grote stap gezet richting het kampioenschap. Voor SDZ komt dat dit jaar waarschijnlijk nog te vroeg, hoewel de competitie nog totaal niet is beslist. De bovenste vijf ploegen staan binnen drie verliespunten van elkaar.

Arsenal kwam voor rust op voorsprong via Jeroen Acda. SDZ kreeg ook een paar goede kansen. Na rust besliste Arsenal de wedstrijd via Ramon Alexandre, die de 2-0 aantekende. Arsenal won de aanvallende wedstrijd, maar in SDZ had het toch een van de moeilijkste tegenstanders vandaag.