Home / Algemeen / Aruba zoekt (amateur) spelers voor nationale elftal

Aruba zoekt (amateur) spelers voor nationale elftal

Aruba wil zich gaan proberen te plaatsen voor het Wereld Kampioenschap in 2018 in Rusland. Er is echter een probleem: Spelers! Middels een oproep zoekt de Arubaanse voetbalbond spelers uit de amateurwereld in Nederland. Wie weet ben jij binnenkort wel international.

De lijst die Aruba momenteel tot haar beschikking heeft beperkt zicht tot slechts een speler: Kevin Tromp van hoofdklasser Hollandia. Daar kunnen er dus nog wel wat bij. Aruba speelt in de tweede kwalificatie ronde tegen de winnaar ban Barbados en de US Virgin Islands. Die wedstrijden tegen de winnaar van dat tweeluik zijn op 8 en 16 juni 2015.

Aruba staat momenteel op de 120ste plaatst van de wereld. Vorig jaar was dat nog 208. De Arubaanse Voetbalbond (AVB) is bezig met de volgende stap in haar proces richting de Top 100 van de FIFA ranking.

Ook de database kan nog wel een update gebruiken. Dus daarom zoekt de AVB Arubanen (of een vader /moeder, opa/oma die 100% Arbuaans zijn) die in Nederland voetballen en minimaal uitkomen op eerste klas niveau bij de amateurs. Uiteraard dien je half juni beschikbaar te zijn!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Michael Blonk, teammanager in Nederland via 06-23563439 of per mail blonkenmunk@hotmail.com

Pre-order de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)