Home / Algemeen / Ashraf Azzouz verlaat WVHEDW voor HBOK vanwege zaalvoetbal

Ashraf Azzouz verlaat WVHEDW voor HBOK vanwege zaalvoetbal

Na twee seizoenen bij WVHEDW gespeeld te hebben gaat Ashraf Azzouz naar kampioen van de tweede klasse HBOK. Deze keuze neemt Azzouz vanwege zijn zaalvoetbal carrière bij AORC/Lebo. De drukke Amsterdammer gaat volgend seizoen bij beide clubs spelen. Daarnaast is hij ook nog jeugdtrainer bij zijn oude club De Meer.

Azzouz: “Ik train en speel sinds twee maanden voor AORC/Lebo. Dit liep allemaal een beetje snel en volgend seizoen zal ik volledig bij AORC/Lebo meedoen. De trainer vertelde mij toen dat hij wel wou dat ik twee keer per week mee zou trainen. Aangezien dit niet lukt als ik bij WVHEDW blijf spelen moest ik een andere club zoeken. En dan blijft er in Amsterdam weinig over wat op zaterdag speelt en op dinsdag en donderdag traint. Alleen Swift en HBOK bleven toen over. Ik heb de keuze toen voor HBOK gemaakt.”

Azouz

Het vertrekken bij WVHEDW vindt Azzouz wel jammer. Azzouz: “Ik heb twee hele mooie seizoenen bij WVHEDW gespeeld. Het voelt alsof ik hier al jaren speel.” WVHEDW vecht nu nog tegen degradatie uit de eerste klasse, maar toch kijkt Azzouz positief terug op het seizoen. “Dit seizoen heeft natuurlijk twee kanten. Ik heb dit seizoen ook minder gespeeld dan ik normaal doe. Ik heb ongeveer de helft van de wedstrijden in de basis gestaan en een kwart van de wedstrijden bij het tweede, maar toch was dit seizoen erg leerzaam. Ook als team zijn we erg gegroeid. Veel jonge spelers hebben aan het niveau kunnen proeven.”

Deze zomer gaat Azzouz ook weer aan de slag met Footgolf. Vorig jaar werd Azzouz nog gedeeld zesde, maar dit seizoen wil Azzouz het NK Footgolf op 7 september winnen. Azzouz: “Het is een erg leuk spelletje als je het een keer gedaan heb. Het is ook alleen in de zomer, dus past het prima in mijn schema.”

Verslag: Rob Wiggerink

Send this to a friend