Azoum verlaat RKAVIC bij gebrek aan perspectief

Trainer Hassan Azoum heeft het bestuur van RKAVIC aangegeven zijn contract dat aan het eind van het seizoen afloop niet te verlengen. De oefenmeester die eerder werkzaam was bij onder andere AMVJ ziet niet voldoende perspectief om er nog een jaar aan vast te knopen.

Azoum: “In november hebben we nog een gesprek gehad en hadden we de intentie om verder te gaan met elkaar, maar tijdens het trainingskamp in Zeeland werd me duidelijk dat er weer een hoop spelers gingen vetrekken. Vorig seizoen waren er ook al een stuk of zes weg gegaan dus het gaat er allemaal niet beter uitzien.”

RKAVIC staat momenteel op de laatste plaats in de zaterdag derde klasse C. Winst afgelopen zaterdag tegen BVV (2-1) zorgt er in ieder geval nog voor dat er enig perspectief is op handhaving. Azoum: “De sfeer is zeker nog goed binnen het team en we hebben dan ook afgesproken om er alles aan te doen om in de derde klasse te blijven. De tiende plaats is ons doel. Komende zaterdag spelen we tegen Eemnes en als we die winnen komen we weer dicht in de buurt van onze concurrenten.”

Azoum heeft goede hoop dat zijn ploeg in de derde klasse kan blijven. Azoum: ‘Met voormalig eerste-elftalspeler Ernst van Duin en jeugdtrainer Marciano Vermeer krijg ik er nu in ieder geval twee spelers bij die van toegevoegde waarde kunnen zijn. Zaterdag is een sleutelwedstrijd, maar als we die winnen dan heb ik goede hoop. Het zou mooi zijn als RKAVIC volgend jaar als het 100 jaar bestaat in deze afdeling kan spelen.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)