Home / Derde Divisie zondag / Baronie bezorgt JOS Watergraafsmeer beschamende 1-7 nederlaag

Baronie bezorgt JOS Watergraafsmeer beschamende 1-7 nederlaag

De wedstrijd van JOS Watergraafsmeer tegen Baronie is uitgelopen op een debacle voor de Amsterdammers. In eigen huis ging de ploeg van Cor ten Bosch met 1-7 (!) over de knie. Tim Plemper maakte het enige doelpunt voor de roodhemden.

JOS kwam beter uit de startblokken en dat resulteerde in een veldoverwicht. Publiek en trainer/coach Cor ten Bosch zagen een JOS dat het betere van het spel had. “Ik vond ons niet in goede doen, maar ik vond Baronie ook niet veel. Blijkbaar dachten meer spelers er zo over. Na de eerste drinkpauze ging het helemaal mis bij ons”.

Drie goals Baronie op rij

Na de eerste goal in de 37e minuut van Baronie ging het hard. “We krijgen niet een overtreding mee en plotseling sta je dan met 0-1 achter door een gretige Jens Wirix”, liet Cor ten Bosch na afloop optekenen. Een counter van Baronie na balverlies bij onze aanvallers werd een paar minuten later afgemaakt door Mustafa Mohammed: 0-2. Noël de Graauw zette Baronie vier minuten later zelfs op 0-3 door de bal in één keer contra te schieten uit een corner.

Wissels 

Geprobeerd werd met 3 wissels het spelbeeld en de score te veranderen bij JOS, te hopen op minimaal een puntje. Tim Plemper verlengde snel na rust een cornerbal die ineens over de doellijn verdween: 1-3. Nog geen 30 seconden later was het Baronie dat de 1-4 via Graauw binnenschoot. Zijn tweede deze middag. “Daarna lieten we het helemaal lopen. Zelden meegemaakt en al helemaal niet bij JOS, we gaven de moed op”, aldus ten Bosch.

Daar bleef het dus niet bij. Mustafa Mohamed en twee keer Jens Wirix, die er in totaal drie maakte zondagmiddag, stond na 70 minuten voetbal een 1-7 score op de teller.

Pijnlijk

Trainer/ coach ten Bosch: “Baronie was geen heel goede ploeg. Daarom is dit zo pijnlijk. Vorige week een collectieve overwinning, nu een collectief falen. We waren geen team. We hebben wel elf goede spelers. Eigenlijk gaat alles fout vanaf het eerste fluitsignaal, hoewel we de eerste 25 minuten het betere van het spel hadden. Ik zag daartegenover een gretig Baronie. We kunnen natuurlijk niet zeggen dat het onverdiend was van hun kant, maar hier gaan we wel met elkaar over in gesprek”.

Aanstaande woensdag 7 september speelt JOS de competitiewedstrijd tegen HSC ’21 (aanvang: 20.00 uur). Bekijk hier alle uitslagen, stand en programma in de Derde Divisie Zondag 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)