Home / Algemeen / Bart Jansen minimaal een jaar langer bij Pancratius

Bart Jansen minimaal een jaar langer bij Pancratius

Zondag tweedeklasser Pancratius heeft het contract met Bart Jansen met een jaar verlengd. Ook Danny Hijzelendoorn blijft nog een jaar in Badhoevedorp. Beide oefenmeesters tekende een contract voor een jaar.

Jansen zal net als dit seizoen de leiding hebben over de eerste selectie terwijl Hijzelendoor de scepter over het tweede elftal blijft zwaaien. De technische commissie is van mening dat beiden teams onder leiding van deze twee trainers verder kan groeien in hun voetbalontwikkeling. “In het lopende seizoen heeft het tweetal veel geïnvesteerd in het groepsgebeuren en het vormen van een hecht team. Dat kost veel tijd, maar met de in leeftijd zeer jonge selectie, is het de investering waard. Er moeten nog veel dingen aangeleerd worden om verder te groeien om straks op een hoger niveau ook goed te kunnen presteren.”

Jansen had in december al overeenstemming bereikt met de club, maar deze wilde wachten met het naar buiten brengen van het nieuws totdat de hele technische staf was ingevuld. Dat is nu dus het geval.

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)