Bart Jansen tekent voor derde seizoen bij Pancratius

Zondag tweedeklasser Pancratius heeft de samenwerking met trainer Bart Jansen met één jaar verlengd. De oefenmeester gaat daarmee voor zijn derde seizoen in Badhoevedorp.

Jansen kwam aan de leiding toen Pancratius was gedegradeerd uit de eerste klasse. Na een zesde plaats vorig seizoen en momenteel de vijfde plek draaien de Badhoevedorpers mee in de (sub)top van de zondag tweede klasse B. Promotie behoort nog steeds tot de mogelijkheden. “En daar gaan wij dit seizoen ook voor. Het zal lastig worden om Legmeervogels als kampioen in te halen, dus moeten wij voor de nacompetitie gaan. Dat zit er nog steeds in.”

De contractverlenging werd maandag, een dag na de 2-0 nederlaag op bezoek bij concurrent Elinkwijk, bekend gemaakt. Die nederlaag kwam hard aan in Badhoevedorp, want daarmee kwam een eind aan de zegereeks van vijf wedstrijden op rij. “Dat was wel even balen, maar ik ben ervan overtuigd dat wij weer zo’n reeks overwinningen neer kunnen zetten.”

Ook voor de toekomst ziet Jansen nog genoeg uitdagingen in Badhoevedorp. “Er is nog geen doelstelling voor volgend seizoen uitgesproken, maar als we dit jaar promotie mislopen, wordt dat natuurlijk het doel na de zomer. Het moet alleen nog wel wat constanter”, is de oefenmeester zich bewust. “Er zit genoeg rek in deze selectie. Het is een jonge, gretige groep die al een aantal jaar ervaring in een eerste elftal heeft. Zelf heb ik het ook prima naar mijn zin bij deze hele leuke club.”

Foto: Hans van Dijk

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!