Bart Logchies volgt Mark Evers op als trainer van Swift

Zaterdag Hoofdklasser Swift heeft binnen een maand na het aangekondigde vertrek van trainer Mark Evers een opvolger gevonden. Bart Logchies, die voorafgaand aan deze jaargang vertrok bij tweededivisionist AFC, staat vanaf volgend seizoen aan het roer op het Olympiaplein.

“Met Bart halen we een zeer ervaren trainer binnen”, laat de club op de eigen website weten. Voor Logchies wordt het een terugkeer in het zaterdagvoetbal. Tussen 2011 en 2015 had hij de leiding bij de amateurs van Ajax, dat hij van de eerste klasse naar de Topklasse bracht. Volgend seizoen zou hij met Swift zijn oude club weer tegen kunnen komen, aangezien de twee momenteel competitiegenoot zijn en in de middenmoot staan.

Dit seizoen zit Logchies zonder club, aangezien zijn dienstverband bij AFC eind juni werd beëindigd. Logchies leidde de Amsterdammers met een zesde plaats in de Topklasse naar de Tweede Divisie, maar een verschil van inzicht zorgde ervoor dat beide partijen uit elkaar gingen. Eerder was de oefenmeester werkzaam bij KBV, Argon, Hoofddorp en JOS/Watergraafsmeer.

Foto boven: Jos Spitteler

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!