Bas Lammers (HSC’21) maakt het seizoen af bij DVVA

DVVA heeft zich voor het resterende halfjaar versterkt met Bas Lammers. Lammers gaat stage lopen in Amsterdam en heeft gekozen voor een onmiddellijke overstap naar de zaterdag tweedeklasser. De 19-jarige speler komt over van HSC’21 en keert daar volgend seizoen weer terug.

De overgang van Lammers was mogelijk door de verhuisregeling die van toepassing is. “Ik heb geen zin om iedere keer heen en weer te reizen naar Haaksbergen om te trainen en wedstrijden te spelen. Het was voor mij de beste oplossing om een half jaar in een eerste elftal in Amsterdam te gaan voetballen. In eerste instantie was ik op zoek naar een derde- of vierdeklasser, maar het is uiteindelijk DVVA geworden. Het is leuk dat daar nog meer studenten spelen.”

De middenvelder speelde in de eerste seizoenshelft zijn wedstrijden voor het tweede elftal van HSC’21. “Het is mijn eerste seizoen in de selectie van HSC’21. We hebben een talentvol team met allemaal jonge spelers en draaien goed mee in de reserve hoofdklasse. Ik hoop in de toekomst de overstap te maken naar het eerste maar ik zal eerst nog veel wedstrijden moeten spelen in het tweede en nu bij DVVA.”

Lammers trainde de afgelopen twee weken al mee bij DVVA en hoopt zo snel mogelijk zijn eerste wedstrijd te spelen. “Ik ben fit en heb zin om te spelen. Het was wel even wennen in het begin omdat het anders is geregeld dan bij HSC, maar het bevalt me hier uitstekend. Ik hoop een plek op het middenveld te veroveren en zoveel mogelijk wedstrijden te spelen. Verder wil ik me onder de trainer (Jeroen Smakman, red.) doorontwikkelen als speler.”

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)