Home / Homepage / Bekerduel Abcoude-AFC verschoven

Bekerduel Abcoude-AFC verschoven

De wedstrijd in de kwartfinale van de beker tussen FC Abcoude en AFC is verschoven. De wedstrijd stond aanvankelijk gepland voor dinsdag 27 maart. Het duel wordt nu gespeeld op woensdag 4 april om 18:45 uur.

FC Abcoude had al eerder laten weten niet zo blij te zijn met een avondwedstrijd. Trainer Rini van Roon zei na het bereiken van de kwartfinale: “Het is jammer voor heel Abcoude dat we niet in het weekend spelen. We gaan wel een verzoek bij de KNVB indienen om het duel te verschuiven”.

Het verschuiven is dus gelukt. De mogelijkheid om het duel in het weekend te spelen is niet gelukt in verband met het volle competitieprogramma. Als speeldatum heeft de KNVB dus nu gekozen voor woensdag 4 april. De aftrap is om 18:45 uur.

Tegen die tijd is het hopelijk mooier weer en langer licht. Abcoude hoopt zo meer publiek te trekken. De winnaar van het duel speelt volgend seizoen in de landelijke KNVB beker. De overige kwartfinales worden tot op heden gewoon gespeeld op 27 maart. Dus ook het duel tussen GVVV en Chabab.

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)