Bekerduels AFC, De Dijk en OFC live te volgen

Vanavond komen drie clubs uit onze regio in actie in de tweede kwalificatieronde van het KNVB bekertoernooi. De duels van De Dijk (tegen ONS Sneek) en AFC (tegen Kozakken Boys) zijn live te zien via diverse internetstreams. FC Afkicken maakt vanavond tevens een vijf uur durende uitzending rondom alle twintig duels.

FC Afkicken, een online programma van Yiro, zal vanavond vanaf 17:30 uur een vijf uur durend online-programma maken, in samenwerking met de KNVB. Joris Boerhof: “We hebben bij alle twintig wedstrijden een verslaggever zitten en zullen op de Engelse manier steeds schakelen naar de verslaggevers als er doelpunten zijn of opmerkelijke dingen gebeuren. Daarnaast hebben we natuurlijk constant alle tussenstanden in beeld. Het is een enorme uitdaging, maar we hebben er heel veel zin in.”

Vanuit de studio in Amsterdam zal presentator Neal Petersen het programma presenteren. Directeur amateurvoetbal Jan Dirk van der Zee schuift als gast aan. Boerhof: “Er zullen op diverse andere websites ook wedstrijden live worden uitgezonden en we gaan proberen of we ook beelden kunnen laten zien. Uiteraard komen we ook met interviews vanaf de velden. Zowel voor als na de wedstrijd.”

Het duel tussen ONS Sneek en De Dijk zal vanaf 20:00 uur door Podium TV in zijn geheel worden uitgezonden. Kozakken Boys TV probeert vanavond (als de techniek het toelaat) het duel tussen AFC en Kozakken Boys rechtstreeks in beeld te brengen. FC Afkicken begint om 17:30 uur met haar live-uitzending FC Cupkoorts, vanuit Amsterdam.

De livestreams:
Vanaf 17:30 uur FC Afkicken Cupkoorts
Vanaf 18:00 uur AFC – Kozakken Boys
Vanaf 20:00 uur ONS Sneek – De Dijk

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)