Home / Algemeen / Bekerloting 2 oktober live te volgen op Het Amsterdamsche Voetbal

Bekerloting 2 oktober live te volgen op Het Amsterdamsche Voetbal

De bekerloting voor de eerste knock-out ronde in de districtsbeker van West I zal plaatsvinden op vrijdag 2 oktober. Bij de voetbalclub Onze Gezellen in Haarlem wordt de loting ditmaal verricht. Om 12.00 uur zal in de kantine van Onze Gezellen geloot wie de Amsterdamse teams gaan treffen na de poulefase.

Voorafgaand aan de competitie werd in poules van vier teams gestreden voor een plekje in de knock-out ronde. Hoewel de meeste poulewinnaars al eind augustus of begin september bekend waren, worden er vanavond (woensdag 16 september, red.) de laatste bekerwedstrijden gespeeld. Ook de Topklassers stromen deze rond in. De volgende speelronde voor de districtsbeker staat gepland op zaterdag 24 en zondag 25 oktober.

Nadat de laatste bekerwedstrijden gespeeld en verwerkt zijn, zal Het Amsterdamsche Voetbal morgen een complete lijst plaatsen met de teams uit onze regio die zich gekwalificeerd hebben voor de volgende ronde. Daarnaast is Het Amsterdamsche Voetbal aanwezig bij Onze Gezellen op de dag van de loting. Een verslag van de bekerloting is live te zien op de website van Het Amsterdamsche Voetbal.