Home / Algemeen / Bekker maakt grote sprong in BvCM Topscorer
Foto Martin van Zurk: Paul Bekker op weg naar zijn derde treffer van de middag

Bekker maakt grote sprong in BvCM Topscorer

Paul Bekker, de winnaar van vorig seizoen heeft een grote sprong gemaakt in het BvCM Topscorer klassement. De spits van JOS Watergraafsmeer scoorde afgelopen weekend vier keer tegen Stormvogels en bracht zijn totaal daar mee op zeven.

Omdat het een inhaal weekend betrof werden er alleen op zondag wat wedstrijden gespeeld die meetellen voor het BvCM topscorer klassement. Veel wijzigingen zijn er dus ook niet.

Robin Visser (RODA’23) scoorde twee keer en staat nu ook in de Top 20.  Dat zelfde geldt voor Laurens van der Greft (Legmeervogels). Beiden hebben  nu vier doelpunten gemaakt.

Paul Bekker en Rachid El Yaghmouri, de winnaars van vorig jaar, zullen in november hun bezoek aan Barcelona brengen.  Tijdens hun reis zullen ze ook de wedstrijd Barcelona – AC Milaan in de Champions League bijwonen.

slide

De volledige Top 20 zie je op de speciale BvCM Topscorer pagina of klik hier. Bij de vrouwen veranderde er helemaal niets omdat er geen enkele competitie wedstrijd werd gespeeld. Komend weekend is er weer een volledig programma.

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!