Belangrijke Opperdoes-NFC vanavond

Vanavond staan er een paar inhaalwedstrijden op het programma. Voor Opperdoes en NFC staat er in de onderlinge confrontatie behoorlijk wat op het spel. Het NFC van Patrick Lokken heeft plotseling de stijgende lijn te pakken en won de laatste maand zelfs van Aalsmeer en HBOK, ploegen die bovenin het klassement staan. Bij winst vanavond lijkt NFC de nacompetitie te kunnen ontwijken. Bij Opperdoes wil het juist niet lukken de laatste tijd. In menig wedstrijd is het de bovenliggende partij, maar gaat het toch ten onder. Winst op NFC is noodzakelijk vanavond.

Trainer Patrick Lokken geeft toe dat hij wat veranderd heeft in zijn elftal.
Lokken:’Ik moest iets anders gaan doen en dat is gelukt. We zijn verdedigender gaan spelen. Dit heeft zijn vruchten af geworpen. Ik heb er ook vertrouwen in vanavond, hoewel ik Opperdoes geen makkelijke tegenstander vindt.’

Volkert Jan Putting, trainer van Opperdoes, krijgt soms complimenten van zijn tegenstander, maar heeft daar niets aan.
Putting:’We spelen echt niet slecht, maar staan steeds met lege handen. We missen wel een echte spits, daardoor scoren we te weinig. Nu Overbos ook gaat winnen ineens, wordt het nog gevaarlijk. We moeten er alles aan doen om rechtstreekse degradatie te ontlopen. De nacompetitie ontlopen is nog een stap verder en wordt lastig.

Hoewel de kampioen (WVHEDW) in zaterdag 2a al bekend is, is de spanning er nog volop. Bovenin wordt er nog gestreden om de laatste nacompetitieplek en onderin moeten OSV, NFC, Opperdoes en Overbos vechten voor lijfsbehoud.

Foto Jos Spitteler: NFC-Opperdoes eerder dit seizoen

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!