Bet-boys Jeffrey Sam-Sin en Dave van Nielen worden Koningskoppel van Betweters

Jeffrey Sam-Sin en Dave van Nielen gaan tegenwoordig door het leven als het Koningskoppel van de Betweters. De oorspronkelijke Bet-boys, die het afgelopen seizoen hun vaste volgers van hun ongezouten meningen en voorspellingen voorzagen, zijn nu toegevoegd aan de Betweters. Dit betekent dat zij wekelijks te zien zijn op Voetbal International.

Betweters werd tien jaar geleden opgestart door voetbalanalytici Koert Westerman en Hugo Borst. Elke week publiceren zij een video, op YouTube en via de digitale kanalen van Voetbal International, waarin zij hun voorspellingen doen. Het team wordt nu uitgebreid met de komst van Sam-Sin en Van Nielen. Zij zullen nu onder hun nieuwe naam ‘Koningskoppel’ wekelijks te zien zijn. “Met z’n tweeën zijn we het Koningskoppel, met z’n vieren het dreamteam”, zegt Sam-Sin.

Van de linksback van Torino tot aan de wissels van Ten Hag en het kapsel van Bas Nijhuis: het Koningskoppel ontgaat niets. De voormalige Bet-boys maken hun debuut met een vooruitblik op de tweede speelronde van de Eredivisie en start van de Primera Division en Serie A.

Foto: Betweters

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)