Beursbengels lijdt gevoelige nederlaag in Alkmaar

Beursbengels heeft ook in haar tweede competitieduel in 2015 geen punten gepakt. Het elftal van Dennis Koorn verloor in Alkmaar met 2-1 van laagvlieger Jong Holland. Door de nederlaag raakt Beursbengels steeds verder achterop en bezet het zeer teleurstellend de tiende plaats in zaterdag 2A.

Beursbengels was in de eerste helft de bovenliggende partij, Jong Holland probeerde vooral via de counter gevaarlijk te worden. Na 23 minuten bleef Enzo Maria geblesseerd liggen en weigerde Jong Holland de bal uit te spelen. Beursbengels begin als reactie hierop een overtreding. De daaropvolgende vrije trap vanaf de zijkant belandde direct achter doelman Betram de Langen en zorgde voor de 1-0.

Tien minuten later werd de voorsprong van de thuisploeg verdubbeld. Na een corner van Jong Holland werkte Radsney Rijssel de bal in het eigen doel. Met een 2-0 tussenstand zochten beide teams de kleedkamers in Alkmaar op.

In de tweede helft speelde Beursbengels vol op de aanval. De Amsterdammers hadden veel balbezit en lieten Jong Holland continu naar adem happen. De verdiende 1-2 viel in de 60ste minuut en was afkomstig van Tommy Janssen. Na de aansluitingstreffer bleef het spelbeeld hetzelfde. Maar wat de bezoekers ook probeerden, de bal wou er niet meer in. Hierdoor verloor Beursbengels het duel tegen Jong Holland met 2-1.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)