Foto: Zion Linger, de maker van de 3-2, hier op archiefbeeld.
Foto: Zion Linger, de maker van de 3-2, hier op archiefbeeld.

Beursbengels verliest en levert koppositie in

Beursbengels leed zaterdag in de tweede klasse A een pijnlijke 3-2 nederlaag bij CSV BOL. Voor de ploeg van Charlie Olf was de verliespartij het eerste puntverlies van het seizoen. ,,BOL was scherper en feller in de duels”, zei Olf na afloop van het duel. Door de nederlaag zakt Beursbengels naar de tweede plaats op de ranglijst.

Beursbengels kwam na 26 minuten spelen nog wel op een 1-0 voorsprong. Jamal Lachkar vond het net, maar vlak voor de theepauze kwam de thuisploeg uit een vrije op gelijke hoogte.

In de tweede helft nam de formatie uit Broek op Langedijk zelfs de leiding. Uit een razendsnelle counter werd het 2-1. Na de achterstand kreeg het team van Olf nog aan aantal kansen op de gelijkmaker, maar de treffer viel aan de andere kant. De 3-2 van Zion Linger was slechts voor de statistieken. ,,We hadden moeite met de speelwijze van BOL. Zij hanteerden de lange bal en speelde erg fysiek. Wij gingen daarin mee”, aldus Olf.

Beursbengels won de eerste vier duels van het seizoen. ,,Doordat BOL erg fel speelde, lukte het niet om combinatievoetbal te spelen. Daarnaast heb ik het gevoel dat de jongens te makkelijk over deze wedstrijd dachten.” BOL had voor aanvang van het duel pas eenmaal gewonnen.

Foto: Zion Linger, de maker van de 3-2, hier op archiefbeeld.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!