Beursbengels wil AMVJ eerste puntverlies bezorgen

Onze wedstrijd van de week is aanstaande zaterdag de topper in de tweede klasse A tussen Beursbengels en AMVJ. Beide ploegen worden gezien als titelkandidaten. AMVJ maakt dat voorlopig helemaal waar door alle wedstrijden tot op heden te winnen.

Beursbengels liep afgelopen weekend tegen een ruime nederlaag aan (4-1 verlies tegen Marken) en eindigde die wedstrijd zelfs met negen man. Louis Wanders en Michael Samuel kregen beiden direct een rode kaart en zijn er zaterdag dus niet bij. De achterstand van Beursbengels op koploper AMVJ is inmiddels opgelopen tot zeven punten.

AMVJ, de ploeg van Hans Schakel, behaalde tot op heden de maximale score. Afgelopen zaterdag werd met 3-0 gewonnen van AFC. Bram Owusu is de topscorer van de ploeg. Afgelopen zaterdag maakte hij al zijn vijfde treffer van het seizoen. Opvallend is dat AMVJ naast de achttien gescoorde doelpunten er pas twee tegen heeft gekregen.

Vorig seizoen won Beursbengels met 1-2 in Amstelveen door twee treffers van Youssef Mezoual. In Amsterdam eindigde het duel in een 0-2 zege voor AMVJ.

Het duel zaterdag op Sportpark Sloten begint om half drie. De samenvatting en reacties zijn vanaf zondagmiddag op deze site te zien.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)