Bijna een elftal nieuwe spelers voor Beursbengels

Zaterdag tweedeklasser Beursbengels heeft zich flink geroerd op de transfermarkt. De Amsterdammers verwelkomen aankomend seizoen maar liefst negen nieuwe spelers op sportpark Sloten. Trainer Dennis Koorn is tevreden met deze kwaliteitsinjectie en wil volgend jaar, mits het elftal dit seizoen niet al promoveert naar de eerste klasse, vol voor de titel gaan.

De tien transfers kwamen via connecties van trainer Dennis Koorn tot stand. Koorn: “Het zijn jongens die we nodig hebben om kampioen te worden. Als we onze 1-4 achterstand in de nacompetitie niet goedmaken en dus niet promoveren moet het volgend jaar gebeuren. Met deze spelers erbij gaan we in het nieuwe seizoen vol voor de titel.”

In onderstaand overzicht zijn de namen van de negen nieuwe spelers van Beursbengels weergegeven:

Dennie Klaassen-Bos (middenvelder), afkomstig van Waterwijk
Ricardo Kolk (middenvelder), afkomstig van Waterwijk
Giovanni Boezerman (verdediger), afkomstig van NVC
Giovanni Zebeda, (verdediger), afkomstig van NVC
Richard Lynch (rechtsback), afkomstig van JOS Watergraafsmeer
Radsney van Rijssel (linksback), afkomstig van CSW
Ferry Sarabi (middenvelder), afkomstig van ZOB
Enzo Maria (aanvaller/middenvelder), afkomstig van Swift
Daley de Boer (aanvaller), afkomstig van RAP

De club is verser nog in gesprek met Immanuelson Duku, maar de aanvaller is ook nog in gesprek met zaterdag hoofdklasser Breukelen.

Bij Beursbengels vertrekken er komende zomer ook een aantal spelers. Zo werd al eerder bekend dat spits Donny Geel naar De Meteoor verkast. Verder vertrekt middenvelder Hugo Buizer en stappen er  acht spelers van het tweede elftal van Beursbengels over naar de zaterdag afdeling van Arsenal.

Foto boven: Radsney Rijssel