Home / Algemeen / Bijzondere Algemene Ledenvergadering over naamswijziging Buiksloot levert nog niets op

Bijzondere Algemene Ledenvergadering over naamswijziging Buiksloot levert nog niets op

De leden van DVC Buiksloot hebben nog geen besluit kunnen nemen over de naamswijziging van hun club in De Volewijckers. De Bijzondere Algemene Ledenvergadering werd maandagavond goed bezocht, maar niet voldoende om erover te kunnen stemmen. Over twee weken volgt een nieuwe vergadering.

Liefst 106 leden waren naar het clubgebouw te komen en zij konden na vijf minuten alweer richting huis. Volgens de statuten moet minstens tweederde van het totale ledenaantal aanwezig zijn tijdens een BALV. “Wij zijn blij met deze betrokkenheid. Het geeft aan dat dit onderwerp leeft onder onze leden”, laat secretaris Carine Bakker op de website van de club lezen. De vergadering werd georganiseerd om het voorstel van Andries Jonker, om DVC Buiksloot te veranderen in De Volewijckers en de geschiedenis van fusiepartner DWV uit te wissen, te bespreken.

Er is al een nieuwe datum geprikt voor een tweede Bijzondere Algemene Ledenvergadering: maandag 21 januari. Dan maakt overigens niet uit hoeveel leden er aanwezig zijn. De bedoeling is dat, mocht het plan van Jonker een meerderheid van de stemmen krijgen, DVC Buiksloot vanaf komend seizoen door het leven gaat als ASC De Volewijckers.