Bizarre ontknoping BvCM Topscorer, maar Linger gaat naar Barcelona!

Chelton Linger  van OFC gaat naar Barcelona! Joey Noordenbos van HBOK blijft thuis, maar wat was het een spannende en ook wel bizarre ontknoping afgelopen weekend in het BvCM Topscorer klassement. Bij de vrouwen werd er niet gespeeld en is het wachten op de laatste wedstrijden van Ajax.

Chelton Linger leek niet meer in te halen. Zijn voorsprong op Joey Noordenbos leek groot genoeg, maar de spits van HBOK scoorde afgelopen zaterdag in de met 9-0 gewonnen wedstrijd tegen EDO maar liefst vijf keer. Door die treffers stond hij ineens ruim aan de leiding. Linger moest zondag met OFC tegen DEM maar liefst drie keer scoren om zijn reis naar Barcelona veilig te stellen.

Linger
Onder aanwezigheid van de vader van Joey Noordenbos scoorde Linger drie keer en dat was precies voldoende om de reis naar Barcelona (en een wedstrijdbezoek) te winnen. Voor Noordenbos zijn de druiven zuur. Zijn trainer Don Guezen liet weten dat Noordenbos de kansen zelf heeft laten liggen dit seizoen. Guezen: “Hij had er zaterdag wel  tien kunnen maken, maar dit seizoen heeft hij het wel vaker laten liggen. Het is jammer voor hem.”

Linger zal dus op maandag 26 mei op het gala van Het Amsterdamsche Voetbal de cheque naar Barcelona ontvangen van BvCM directeur Andre Groot. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar voor het gala en nog een beperkt aantal VIP tafels. Losse kaarten kunnen besteld worden op de speciale pagina van het gala. Voor verenigingen/groepen  en VIP tafels kunt u contact opnemen via info@hetamsterdamschevoetbal.nl

Voor de mannen zit de BvCM Topscorer er op. Omdat het laatste keer is plaatsen wij de complete TOP 100 van het afgelopen. Klik hier voor de complete TOP 100.

De komende weken zullen we nog wel updates geven van de stand bij de vrouwen. Voorlopig gaat het ticket naar Lieselotte Wels van Buitenveldert.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)