Blauw-Wit Beursbengels op zoek naar donateurs voor opknappen kantine

Zaterdag derdeklasser Blauw-Wit Beursbengels is een aantal dagen geleden gestart met een unieke geldinzamelingsactie. Met behulp van een crowdfunding actie hoopt men een bedrag van 2000 euro binnen te halen om zo de kantine een ‘facelift’ te geven. Het geld wordt besteed aan onder andere verf en nieuw meubilair.

Initiatiefnemer van deze actie is Paul Spronk, speler van het derde elftal van de fusieclub. Spronk:”In was al een tijdje na aan het denken over hoe we geld in konden zamelen hiervoor. Zodoende kwam ik bij de ING uit, zij hebben ook al een reclamebord langs ons veld staan. ‘Crowdfunding voor clubs’ is een initiatief van de ING. Het biedt de clubs een platform aan om de actie op te zetten.”

Inmiddels is de actie een kleine week onderweg en er is al bijna 600 euro gedoneerd. De actie loopt tot en met zes december.”Begin november ga ik een keer met mijn elftal op een drukke zaterdag bij een wasstraat staan. Zo kunnen we ook nog een tegenprestatie leveren aan mensen die 25 euro doneren. Ik hoop dat de actie ook zo snel mogelijk door andere elftallen binnen onze club op wordt gepikt.”

Wilt u meer weten over deze actie en Blauw-Wit Beursbengels steunen met het bereiken van haar doel? Ga dan naar deze pagina!

 

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)