Home / Algemeen / Blauw Wit compleet weggespeeld door Soest

Blauw Wit compleet weggespeeld door Soest

Zondag tweedeklasser Blauw Wit kende een slecht start in 2014. De ploeg van Ron van Niekerk had weinig in te brengen tegen Soest. De ploeg van Aad van den Berg  won zeer verdiend met 2-4.

Op de uitslag viel niets af te dingen. Na een half uur  keek de ploeg van Van Niekerk al tegen een 0-3 achterstand aan. Gerdo Kuenen zorgde voor de 0-1. Majid Ghadarri tekende voor de 0-2 en Ali Coban maakte er nog binnen het half uur 0-3 van. Blauw Wit was compleet van slag en had helemaal niets in te brengen. Soest combineerde er lustig op los en hoefde zich geen enkele zorgen te maken.

Op een opleving na,  aan het begin van de tweede helft,  waren de Zebra’s op alle fronten de onderliggende partij. Ook conditioneel kwamen de Amsterdammers er niet aan te pas.

img_1708

Na rust werd alle hoop de grond in geboord toen Gerdo Kuenen zijn tweede treffer van de middag maakte en voor 0-4 zorgde. Soest geloofde het daarna wel en wordt speelde slapper en werd slordiger.

De 1-4 van Alex Ibrahim viel uit het niets en Rachid Yassim maakte met zijn treffer in de 89ste minuut de eindstand iets dragelijker (2-4).  Door de nederlaag zakt Blauw Wit naar de elfde plaats. Een plek die aan het eind van het seizoen nacompetitie tegen degradatie betekent.

Komend week, tegen Legmeervogels, hoopt Van Niekerk weer te kunnen beschikken over een aantal basisspelers die tegen Soest ontbraken wegens een schorsing of blessure.

Kijk voor alle uitslagen, de stand en het programma op de klassenpagina van zondag 2B

Foto’s Jaap Eising

Pre-order de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)