Home / Algemeen / Blauw Wit wil deze week nieuwe trainer
Mourad Taimounti neemt voorlopig de taken van Landvreugd over

Blauw Wit wil deze week nieuwe trainer

FC Blauw Wit Amsterdam hoopt nog deze week een nieuwe trainer te presenteren. De club is naarstig op zoek nadat Uli Landvreugd afgelopen vrijdag bekend maakte dat hij Edgar Davids gaat assisteren bij Barnet FC. Mourad Taimounti, de trainer van het tweede elftal, neemt tot die tijd de honneurs waar.

Taimounti: “Ik was al de assistent van Uli en bij de trainingen van het eerste elftal was ik altijd aanwezig. Afgelopen donderdag was Uli er ook niet en toen heb ik ook alleen voor de groep gestaan. Het bestuur gaat nu op zoek naar een nieuwe trainer en tot die tijd zal ik voor de groep staan. Morgen (dinsdag, red.) spelen we een oefenwedstrijd tegen KFC en donderdag trainen we. Komend weekend spelen we niet dus ik heb nog wel even de tijd.”

Mourad Taimounti neemt voorlopig de taken van Landvreugd over

De kans dat Taimounti ook tijdens de eerstvolgende competitie wedstrijd ( 28 oktober) op de bank zit is klein. Bestuurslid technische zaken Ulrich Wilson hoopt nog deze week een opvolger voor Landvreugd te kunnen presenteren. Wilson: “ Het is allemaal erg snel gegaan. Ik wil in ieder geval snel duidelijkheid. We hebben al veel sollicitaties ontvangen. Er zijn een hoop trainers zonder club. Voorlopig staat Mourad voor de groep maar morgen (dinsdag, red.) hebben we bestuursvergadering en dan zullen we de lijn uitzetten en dan hoop ik voor het weekend nog de naam van de nieuwe trainer bekend kunnen maken.”

Er gonzen al wat namen. Wilson wil echter nog nergens op in gaan. Wilson: “Natuurlijk wordt er  van alles geroepen en sommige namen kun je zelf ook wel invullen maar ik heb een tweetal kandidaten gezien die ik graag als trainer zou willen hebben. Nog even geduld dus.”

Foto: Mourad Taimounti neemt tijdelijk de taken van Landvreugd over.