Blauw Wit/Beursbengels zoekt nieuwe trainer voor volgend seizoen

FC Blauw-Wit Amsterdam en vv De Beursbengels gaan met ingang van komend seizoen samen. Met deze bundeling van krachten hopen beide clubs het, in de laatste jaren verloren gegane, prestatieniveau weer op te vijzelen.

Het eerste elftal zal gaan uitkomen in de Zaterdag afdeling van de KNVB. In welke klasse is nog onduidelijk omdat de Beursbengels op dit moment tegen degradatie uit de tweede klasse vechten. De fusieclub is voor komend seizoen opzoek naar een ambitieuze nieuwe hoofdtrainer. Frappant is dat Dennis Koorn, die vorige week opstapte bij de Beursbengels, ook het eerste elftal van Blauw-Wit onder zijn hoede had. Daar heeft hij zijn werkzaamheden inmiddels ook neergelegd.

Trainer Dennis Koorn en voorzitter Han Vermeuelen kijken gespannen toe of Beursbengels de voorsprong vast kan houden
Han Vermeulen samen met de inmiddels opgestapte Dennis Koorn

Voorzitter Han Vermeulen blikt vooruit. Vermeulen: ‘We willen een graag een nieuwe hoofdtrainer die zich kan vinden in onze plannen. Uiteraard moet hij over de vereiste papieren beschikken. Pas als we iemand hebben aangesteld gaan we kijken naar hoe we de selectie vorm gaan geven. We willen in ieder geval een aantal jongens van de A1 van Blauw-Wit door laten stromen. Er zullen waarschijnlijk ook wel wat spelers vertrekken en dit zullen we dan op moeten vangen.’

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)