Home / Algemeen / Blessure Gary Bouwmeester (DCG) blijkt mee te vallen

Blessure Gary Bouwmeester (DCG) blijkt mee te vallen

Een kleine maand geleden ging het voor Gary Bouwmeester op de tweede training al mis. De spits liep tijdens een positiespel een op het oog zware enkelblessure op. Men dacht in eerste instantie aan een breuk, maar na een aantal bezoeken aan het ziekenhuis blijkt dit niet het geval te zijn.

Bouwmeester geeft uitleg over de situatie. ”Vorige week mocht het gips er eindelijk af. Ik kan op dit moment weer normaal lopen. Het kan zo zijn dat er een klein scheurtje in mijn enkelband zat of dat het een verrekking was. Morgen ga ik voor de laatste keer naar het ziekenhuis en dan ga ik beginnen met oefeningen om mijn enkel sterker te maken.”

05082015 enkelbreuk bouwmeester

Het boegbeeld van DCG hoopt binnen vier weken weer op het veld te staan. ”Ik zal eerst in het tweede elftal wedstrijdritme gaan opdoen alvorens ik weer aansluit bij het eerste. In totaal denk ik dat ik zo’n zes wedstrijden zal missen. Ik ben erg blij dat het allemaal meevalt, aan het begin dacht ik echt dat ik maanden uit de roulatie zou zijn.”

Tweedeklasser DCG trapt aanstaande zondag de competitie af met de ‘uitwedstrijd’ tegen promovendus ZSGOWMS. Een echte burenruzie aangezien beide clubs op slechts 350 meter van elkaar liggen. De derby begint om 14.00 op Sportpark Ookmeer en is tevens onze Wedstrijd van de Week.