Home / Algemeen / Bragonje gaat voor derde seizoen bij Roda ’23
Foto Koos van der Leest: Marco Bragonje (r) en zijn assistent Loek Verhaar (m)

Bragonje gaat voor derde seizoen bij Roda ’23

Marco Bragonje blijft ook volgend seizoen bij zondag derdeklasser Roda ’23. Donderdagavond werd aan de spelersgroep bekend gemaakt dat zijn contract met één jaar is verlengd door de club uit Bovenkerk.

Bragonje is momenteel anderhalf jaar actief bij Roda ’23. Vorig seizoen degradeerde de club via de nacompetitie naar de derde klasse, toen Wasmeer over twee wedstrijden te sterk bleek. In de zondag derde klasse C staan de Bovenkerkers op een vierde plaats, vijf punten achter koploper AGB.

Naast het hoofdtrainerschap blijft Bragonje ook Hoofd Jeugdopleiding bij Roda ’23, een rol die hij er vorig seizoen bij kreeg. “Met deze aanstelling zal continuïteit bij de jeugdopleiding zijn gewaarborgd en zal de stijl van trainen en spelen meer op elkaar worden afgestemd”, laat het bestuur trots weten op de website van de club. “Dit met het oog op de doorstroming van potentieel bekwame spelers voor de Zondag 1 en 2 en om Roda ’23 op een hoge niveau te brengen.”

“Tevens zal de begeleiding en ontwikkeling van de trainers bij Roda ’23 een hoge prioriteit blijven krijgen die door Bragonje zal worden begeleid en bewaakt”, laat Roda ’23 weten. Zo is ook het contract van Loek Verhaar, trainer van het tweede elftal, verlengd. “Hiermee wordt dus ook duidelijk dat de gekozen lijn van het afgelopen jaar in positieve zin zal worden doorgezet naar het nieuwe seizoen 2015/’16.”

Foto boven: Marco Bragonje (r) en Loek Verhaar (m) blijven langer bij Roda ’23. (Koos van der Leest)