Buiksloot kiest wegens renovatie voor Kadoelen als speelveld

Het duel in de zondag tweede klasse B tussen Buiksloot en United/Davo wordt aanstaande zondag gespeeld op het veld van Kadoelen. Het inhaalduel begint om 14:00 uur. Het veld op Sportpark Elzenhagen kan alle regen niet verdragen en op het complex van Volewijckers is men inmiddels gestart met de renovatie.

Voorzitter Rob Schulp: “ Ze zijn eindelijk begonnen met de renovatie van het terrein van De Volewijckers. Het gaat prachtig worden maar het betekent wel dat we er dit seizoen niet meer kunnen spelen. We hebben geen kleedkamers  en kunnen onze gasten niet meer fatsoenlijk ontvangen. Omdat de velden op Elzenhagen niet goed genoeg zijn moeten we gewoon uitwijken. Gelukkig kunnen we bij Kadoelen terecht. We bekijken het per keer maar ga er maar vanuit dat als we niet op Elzenhagen kunnen spelen onze wedstrijden met het eerste elftal zullen afwerken bij Kadoelen.”

Schulp hoopt dat de renovatie op Buiksloterbanne eind juni is afgerond. Schulp: “ We hebben dan een prachtig clubhuis met een dak waar zonnepanelen op zullen zitten. Ruime kleedkamers en voldoende kamers op te vergaderen. We krijgen de beschikking over vier velden, waarvan er twee kunstgras zullen zijn. Als alles volgens plan verloopt kunnen we het seizoen 2014/2015 op Buiksloterbanne spelen. “

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)