Buiksloot ondanks vroege voorsprong onderuit bij NVC

Buiksloot heeft de eerste zege van het seizoen geen vervolg kunnen geven. Het elftal van Brian Tevreden ging in Naarden met 3-1 onderuit tegen NVC. Door dit resultaat blijft Buiksloot met vier punten op de laatste plaats staan in de zondag tweede klasse B.

In het eerste gedeelte van de wedstrijd ging Buiksloot voortvarend van start. Met name Regilio Kranenburg en Jerrel Freank zorgden voor het meeste gevaar. In de 20e minuut kwam Freank aan de bal en begon hij aan een goede dribbel. Eenmaal in de 16 meter aangekomen werd de bal breed gelegd op Kranenburg die beheerst inschiet. Na de 0-1 lijkt NVC wakker te zijn en veranderd het speelbeeld totaal. De thuisploeg zet Buiksloot goed onder druk en de Amsterdammers komen er niet meer uit. In de 25e minuut krijgt NVC een hoekschop. Roberto de Randami neemt de hoekschop en Paul Kalapnatsingh, de kleinste man van het veld, kopt de goed genomen hoekschop keihard tegen het net.

Na de 1-1 blijft NVC vooruit voetballen. In de 29e minuut veroorzaakt Leo van der Ives een vrije schop op ongeveer 20 meter, schuin voor het doel. Roberto de Randami gaat achter de bal staan en schiet laag hard in. Het lijkt een eenvoudige prooi voor doelman Lloyd Dielingen. De ballenvanger kan de bal echter niet klemmen waardoor Jerry Osei simpel kan binnentikken.

In de 33e minuut krijgt De Randami de bal aan de rechterzijkant. Na een dribbel van 20 meter kapt hij de bal naar zijn linkerbeen en geeft een feilloze voorzet, over de verdediging, naar de tweede paal. Franklin de Jong weet de bal in één keer de uit de lucht in de verre hoek te volleren. Een schitterend doelpunt waarmee NVC op een 3-1 voorsprong komt. Buiksloot is het gevoel van de eerste twintig minuten kwijt en komt er eigenlijk niet meer aan te pas.

Weggestiird Brian tevreden

De tweede helft is het één ploeg die de dienst uitmaakt en dat is NVC. In de 62ste minuut wordt Buiksloot trainer Brian Tevreden van het veld gestuurd na commentaar op de leiding. Dit is het begin van een tekenend beeld van een ploeg die onderin staat. Verder viel nog op dat de spits van Buiksloot, Jerrel Fraenk, een wissel omdat hij niet meer voor zichzelf instond. Voor de rest krijgt NVC nog een aantal dotten van kansen maar weet het de score niet uit te breiden. Hierdoor eindigt het duel uiteindelijk in een 3-1 zege voor NVC.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)