Buiksloot scoort vier keer, maar verliest toch van Wasmeer

In de zondag tweede klasse B heeft Buiksloot een pijnlijke 6-4 nederlaag geleden tegen Wasmeer. Promovendus Wasmeer ploeg pakt hiermee haar eerste punten van het seizoen. Buiksloot staat nu weer op de laatste plaats.

Na vijf minuten komt Wasmeer al met 1-0 voor uit een strafschop. Na een overtreding op spits Ivanildo Darson benut Marco Leurs de toegekende penalty. Tien minuten later krijgt ook Buiksloot een penalty na een onbeholpen fout van doelman Ruchan Sandikci op Bakary Jobe scoort Clay Caupain uiteindelijk de 1-1. Een minuut later is het alweer 2-1 voor Wasmeer. Na een voorzet van Darseon zorgt Bilal Abagdiou voor de tweede Wasmeerse voorsprong.

De doelpunten volgen elkaar in rap tempo op. Buiksloot komt in de twintigste minuut op 2-2 na een diepte pass maakt Jerrel Fraenk deze keurig af. Deze stand is van korte duur want drie minuten later is het al 3-2. Michael van der Schagt ziet zijn van richting veranderd schot tot doelpunt worden gepromoveerd. Zeven minuten voor rust is daar voor de derde keer de gelijkmaker van Buiksloot. Deze keer is het Regilio Kranenburg die met een mooi lobje doeltreffend is (3-3).

Onder leiding van Roelof Luinge neemt Buiksloot meteen na de thee voor het eerst de leiding. Kranenburg schiet laag de 3-4 in. Wasmeer komt tien minuten later op 4-4, eveneens door een laag schot, door Jordy Ham.

Lange tijd lijkt dit de uitslag te worden beiden teams raken wat vermoeid al heeft Buiksloot pech dat er een bal van de lijn wordt gehaald, maar tien minuten voor tijd is daar even een onoplettendheid achterin en Darson maakt de 5-4 met een mooie boogbal. De 6-4 voor Wasmeer is in blessure tijd een harde knal van Elwin Pronk.

Vier goals van Buiksloot zijn dus niet eens voldoende voor een puntendeling. Kijk voor alle uitslagen, de stand en het programma op de klassenpagina van zondag 2B.

Verslag Peter Oud
Foto via Twitter Wasmeer

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)