BvCM Topscorer: Koster en De Groot scoren er op los

In de BvCM Topscorer is er afgelopen weekend goed gescoord, behalve door de koplopers. Van Beek en Abdul kwamen niet tot scoren en zien de concurrentie dichterbij komen.  Wel behouden ze beiden de eerste, of gedeelde eerste plaats in het klassement. De winnaars gaan aan het eind van het seizoen naar Barcelona!

Bij de mannen liet Calvin Koster eindelijk weer eens van zich spreken. De spits van zaterdag tweede klasseer FC Aalsmeer scoorde afgelopen weekend vier keer tegen Elinkwijk. Ook Jordy de Groot, die drie keer scoorde namens Legmeervogels tegen Abcoude, maakte zijn eerste doelpunten van dit seizoen. De grootste stap in het klassement maakt Mohammed Ajnane van Chabab. Hij maakte beide doelpunten tegen Hollandia en klimt naar de tweede plaats.

slide

Klik hier voor de complete top 30 bij de mannen.

Bij de vrouwen is Marlous Pieete de grote winnaar van het weekend. De speelster van Ajax scoorde twee keer tegen Heerenveen en komt daardoor de Top 3 binnen. Vanavond (dinsdag) komt ze al weer in actie op Sporpark de Toekomst tegen ADO Den Haag. Die doelpunten worden meegenomen in de stand van volgende week. Mandy van Heijningen scoorde voor Purmerend en bracht haar totaal daarmee op vier doelpunten en klimt daarmee naar een gedeelde eerste plaats.

slide

Klik hier voor de complete top 40 bij de vrouwen

Foto boeven Jaap Maars: Jordy de Groot (Legmeervogels)

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!