BvCM Topscorer: Marloes Pieete de nieuwe nummer één

In de BvCM Topscorer is er afgelopen weekend goed gescoord en zijn er bij de mannen en vrouwen nieuwe namen de top drie binnen geslopen. Bij de vrouwen is er zelfs een nieuwe nummer één. Dankzij twee doelpunten van Marloes Pieete gaat zij nu aan de leiding. Rahim Abdul blijft aan kop bij de mannen en verstevigde zijn koppositie. De winnaars gaan aan het einde van het seizoen naar Barcelona!

Bij de mannen zijn er twee nieuwe namen de top drie binnen geslopen .  Daniel Schermer (Purmersteijn) en Jesse van Huisstede (Weesp) scoorde allebei twee keer en staat hierdoor op plek twee en drie. Koploper Rahim Abdul scoorde ook twee keer en heeft hierdoor een gaatje geslagen met zijn achtervolgers in het BvCM topscorers klassement.

mannen top drie

Klik hier voor de complete top 40 bij de mannen

Bij de vrouwen werd er afgelopen weekend ook veel gescoord. Ajax-speelster Marloes Pieete schoot maar liefst drie keer raak en is hierdoor de nieuwe nummer één in het BvCM-topscorers klassement. Sanne van Beek blijft op de tweede plek staan. Shannon Molleman is nieuw in de top drie, met twee treffers was zij afgelopen weekend succesvol voor Wartburgia.

vrouwen top drie
Klik hier voor de Top 40 bij de vrouwen

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!