CANS Topscorer: Podium komt op laatste speelronde niet tot scoren

De competitie zit erop, en daarmee kunnen we dus ook de eindbalans opmaken in de CANS Topscorer. De top-3 (Dennis Kaars, Bas Buimer en Niels Eijkenaar) kwam niet tot scoren en bleef zo intact. Daardoor krijgen sommige spelers uit de top-10 nog de kans om verandering in de stand te brengen, want in de zondag tweede klasse B staat nog één competitieronde op het programma.

Edip Biberoglu schoot dit weekend met scherp tegen Excelsior Maassluis. De buitenspeler van AFC tekende voor de drie doelpunten, maar dat was nog niet genoeg om de toplijst te halen. Reda Kharchouch (Ajax), Fernando Pique (Aalsmeer) en Sven Wierda (Overbos) scoorden op zaterdag twee doelpunten. Volgende week kan onder andere Omar el Aamrani (AGB) nog een aanval doen op een podiumplek. Kijk hier voor de stand in de CANS Topscorer (minstens zes doelpunten).

De vrouwen waren vorige week al klaar. Alleen Ajax speelt nog in competitieverband met de play-offs, maar deze tellen niet meer mee voor het klassement. Kijk hier voor de eindstand in de CANS Topscorer vrouwen (minstens drie doelpunten).

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!