CANS Topscorer: Veel spelers weten voor tweede week op rij het net te vinden

Na de tweede speelronde in de CANS Topscorer zijn er direct een paar spelers die opvallen. Natuurlijk Dennis Kaars (hij maakte er weer drie!), maar ook in de andere afdelingen zijn er een aantal spelers die het net dit seizoen al veelvuldig weten te vinden. Diverse spelers wisten voor de tweede week op rij het net te vinden.

Kid Ronday (HBOK) laat van zich spreken. De aanvaller die in de zomer overkwam van Ajax wist in de eerste twee wedstrijden al vier keer te scoren. Zaterdag maakte hij beide treffers tegen ZOB (0-2).  Ook Ralf Fenne en Rick van Veen (Pancratius) wisten weer te scoren. Samen zijn ze verantwoordelijk voor alles zes de treffers van de ploeg uit Badhoevedorp.

Naast bovengenoemde spelers wisten ook Daan Sutorius (AFC zondag), Gioney Capello (Abcoude) en Gregory Schaken (Zeeburgia) twee keer te scoren.

We reiken dit jaar prijzen uit aan het complete podium. Dus niet alleen de winnaar gaat op reis. Klik hier voor de nieuwe stand bij de mannen in de CANS Topscorer.

Bij de vrouwen heeft de titelverdedigster Dominique Hidayat het net ook weer weten te vinden. Afgelopen zaterdag trof ze gelijk drie keer doel. De eerste plaats wordt voorlopig ingenomen door Rochelle Poupon (Buitenveldert 2). Ook zij scoorde dit weekend drie keer en bracht daarmee haar totaal op vier.

Klik hier voor de stand bij de vrouwen in de CANS Topscorer

Foto Jose Mol: Niels Eijkenaar scoort namens Purmersteijn tegen Legmeervogels

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!