Carlos Alarcon Vidal
Carlos Alarcon Vidal ondertekent onder goedkeurend oog van Technisch Bestuurslid Etkin Alpagot zijn overeenstemming met GeuzenMiddenmeer.

Carlos Alarcon Vidal verlengt als hoofdtrainer Geuzenmiddenmeer

Het aankomende seizoen is Carlos Alarcon Vidal weer de hoofdtrainer van de zondag 1 van GeuzenMiddenmeer. Technisch Manager Rob Overkleeft is verheugd dat de club een volgende stap maakt naar verjonging van de senioren zondagselectie.

Na jarenlang de jeugd te hebben getraind zal Alarcon Vidal zich concentreren op de zondagselectie. De oefenmeester laat weten dat de selectie van GeuzenMiddemeer zo goed als rond is, er gaat bijna niemand weg of stopt. Daarentegen zijn er een paar nieuwe gezichten die de selectie komen versterken.

Daarnaast zal hij Ferry van der Meulen (trainer GeuzenMiddenmeer zaterdag 1) ondersteunen bij het ontwikkelen van de talentvolle jeugdspelers naar de senioren. Van der Meulen en Vidal nemen een onder-23 elftal onder handen. Dit team wordt samengesteld uit talentvolle spelers vanaf de O17.

Het team is niet ingeschreven in de onder-23-competitie, maar traint wel gezamenlijk en wil wel oefenwedstrijden en toernooien gaan spelen. Door de vorming van het elftal ontwikkelen jeugdspelers zich sneller en zal overstap naar de senioren gemakkelijker worden. De club heeft de doelstelling om het team in het seizoen 2021/2022 in te schrijven in de onder-23-competitie van de KNVB.

Alarcon Vidal gaat door bij JOGA Fortius en wil selectie uitbreiden

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)