Home / Algemeen / Carlos Alarcon Vidal verlengt bij Fortius en Geuzen Middenmeer

Carlos Alarcon Vidal verlengt bij Fortius en Geuzen Middenmeer

Carlos Alarcon Vidal is ook volgend seizoen trainer bij Fortius en Geuzen Middenmeer. Bij Fortius blijft hij coach van zaterdag 1 en bij Geuzen Middenmeer is hij ook de volgende voetbaljaargang eindverantwoordelijke voor de zondag 1.

Vidal is blij dat hij rond is met beide clubs. “Bij beide clubs heb ik het erg goed naar me zin en alle partijen zijn tevreden met elkaar waardoor we er snel uit waren. De manier van werken en het begrip voor de voetballers die in deze elftallen spelen waren de belangrijkste reden voor de verlenging van de contracten. Het is ook lekker dat ik mijn werkzaamheden bij Fortius, Geuzen Middenmeer en de jeugd daar goed kan combineren.”

De trainer heeft bij beide clubs te maken met spelers die vanwege allerlei verschillende redenen soms niet kunnen voetballen. Vidal weet dat en heeft daar begrip voor. “Die jongens organiseren van alles om het voetbal heen waardoor ik wel eens een aantal spelers mis. Met Fortius staan we wel op de derde plek in de zaterdag vierde klasse D maar ik had toch wat meer verwacht. Op cruciale momenten tegen goede tegenstanders heb ik spelers moeten missen. De groep heeft echter wel potentie en we willen graag promoveren. Daarvoor hebben we ook wat meer geluk nodig dan vorig seizoen. Toen troffen we namelijk meteen een erg sterke tegenstander in de nacompetitie.”

Ook bij Geuzen Middenmeer presteert de coach redelijk goed en hij staat met de ploeg op een keurige tweede plaats in de zondag vijfde klasse D. “We zijn echter nog aan het bouwen bij Geuzen,” aldus Vidal. “Daar nemen we de tijd voor. De tweede plaats geeft ook een beetje een vertekend beeld omdat wij meer wedstrijden hebben gespeeld dan de andere clubs. Als we echt wat willen moeten we tegen de top vijf beter presteren. We hebben in die wedstrijden slechts acht punten gepakt en dat is te weinig.”

Vidal heeft een tijd geleden aangegeven dat hij graag naar Chili gaat en hij is dat nog steeds van plan. “Ik ga zeker naar Chili in de toekomst, alleen dat heeft door omstandigheden wat vertraging opgelopen. Ik zou daar graag iets op willen zetten,” besluit de oefenmeester.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)