Home / Homepage / Chabab kiest voor strijd

Chabab kiest voor strijd

Chabab heeft in de hoofdklasse met 1-0 gewonnen van DHC. Door de zege neemt de ploeg van Alami Ahannach weer wat afstand van de degradatiezone en heeft het zelfs ook nog goede kansen op het winnen van de derde periode.

Ahannach:”Het was weer zo’n wedstrijd met weinig voetbal en veel strijd. We moeten wel. We komen in een fase van de competitie dat mooi voetbal, op korte termijn, niet meer loont. We moeten dus ook meegaan met krachtvoetbal en strijd. Iedere week hebben we tegenstanders die dat doen. We hebben geen keus op dit moment”.

Tegen DHC leverde dat dus drie punten op. De enige treffer werd al na zeven minuten gescoord door Mohamed Tali. Ahannach: “Mohammed komt uit het tweede en heeft bij mij aangegeven er weer vol voor te willen gaan. Hij traint volop mee en de laatste weken speelt hij in de basis als links of rechtsbuiten”. Na het verlies van vorige week tegen rode lantaarndrager AFC’34 is er dus eindelijk weer eens een overwinning voor Chabab. Ahannach: “We doen nu ook weer mee voor een plek in de nacompetitie dus alles is nog mogelijk”.

Chabab heeft in de derde periode een punt minder dan ADO’20 maar de ploeg uit. Heemskerk heeft de tweede periode al gewonnen en doet dus niet meer mee in deze. Voor Chabab wordt het een spannende week. Ahannach: “Zondag gaan we naar Nieuwenhoorn en dan spelen we een paar dagen later voor de beker tegen GVVV. Om maar een cliché te gebruiken: Iedere wedstrijd is een finale

Archief Foto: Etienne Olf

Bestel de Kampioensspecial 2021/2022 voor slechts €6,99

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
AFC
Send this to a friend