Chabab wint Amsterdam Indoor

Topklasser FC Chabab heeft de tweede editie van Amsterdam Indoor gewonnen door in de finale WV-HEDW met 3-1 te verslaan. In de halve finale ontkwam de Topklasser aan een blamage door 4-1 achterstand tegen NFC goed te maken.

WV-HEDW, als tweede in de poule geëindigd, versloeg in de halve finale een combinatie van het eerste, tweede en junioren elftal van zaalvoetbal eredivisieclub AORC/Lebo Vastgoed.  Chabab won, na een 4-1 achterstand, uiteindelijk met 6-4 van NFC.

In de finale zorgde Melvin Grootfaam na zes minuten voor de 1-0 voor Chabab. DE aanvaller lobte de bal subliem over doelman Gregory Martin.  Vlak na rust nam Frank Ulhrich snel een vrije trap en Bouke Timmer de 1-1 maken. De wedstrijd leek richting shootouts te gaan maar vier minuten voor het einde zorgde Tarik Amarzagouio voor de 2-1. Bilal EL Yacoubi bepaalde de eindstand op 3-1.

Het Amsterdamsche Voetbal brengt morgen (maandag) een video reportage van Amsterdam Indoor. Tevens zal er nog een uitgebreide fotoreportage van Hans van Dijk op de website verschijnen.