Charles Loots weg bij IVV

Charles Loots zal aan het eind van het seizoen zondag vierdeklasser IVV verlaten. De oefenmeester is momenteel bezig aan zijn tweede volledige seizoen bij de club uit Landsmeer. Club en trainer hebben in goed overleg besloten de samenwerking te beëindigen.

Voorzitter Dennis Brouwer: ” De samenwerking met Charles loopt zeer plezierig. Hij heeft een goed sportief fundament gelegd voor ons om uiteindelijk de stap naar de tweede/derde klasse te kunnen maken. We begrijpen dat Loots de ambitie heeft om op een hoger niveau te werken. Hij heeft de kwaliteit en de ervaring omdat ook daadwerkelijk te realiseren.”

Loots, die ook werkzaam is binnen de jeugdafdeling van FC Volendam: “Ik wil IVV op een goede manier achterlaten, maar het is tijd voor iets anders. Het zou mooi zijn als we dit seizoen af kunnen sluiten met promotie naar de derde klasse.” IVV staat momenteel op de vierde plaats in de vierde klasse F.

IVV zal nu haar zoektocht naar de opvolger van Loots starten. “Belangstellende kunnen zich altijd bij me melden. Naast een hoofdtrainer zijn we namelijk ook op zoek naar een assistent-trainer”, zegt Brouwer.

Foto John Beckman

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
IVV