Home / Algemeen / Charles Loots ook volgend seizoen trainer IVV

Charles Loots ook volgend seizoen trainer IVV

Trainer Charles Loots heeft zijn contract bij IVV met een jaar verlengd. De oefenmeester is pas een maand actief bij de zondag derdeklasser uit Landsmeer.

Loots tekende rond de jaarwisseling een contract tot het eind van het seizoen in Landsmeer, als opvolger van de opgestapte Jan de Haze. Zelf stapte de trainer in december op bij zaterdag tweedeklasser Castricum. Onder de leiding van Loots werd drie keer verloren (van DSOV, KDO en AGB), maar desondanks is IVV ervan overtuigd dat hij de juiste trainer is voor de club.

“De eerste weken hebben ons een goed gevoel gegeven met Charles de juiste man aan boord te hebben om dit seizoen toch nog succesvol af te sluiten en een goede basis te leggen naar het volgend seizoen”, laat voorzitter Ron Walburg weten. “Al snel zijn we rond de tafel gaan zitten waarbij de intentie aan beide kanten aanwezig was om ook volgend seizoen met elkaar door te gaan.”

“Met het langer aanblijven van Charles Loots creëren we continuïteit en duidelijkheid op het technisch vlak”, vervolgt Walburg. “Door het vertrek van een aantal bepalende spelers aan het begin van dit seizoen en het inpassen van jong talent uit de A-junioren is dit een overgangsjaar. Wij hebben er alle vertrouwen in dat we met de aanwezige kwaliteiten, en die van Charles, volgend jaar weer kunnen meedoen om de prijzen.”

Momenteel bezit IVV de laatste plaats in de zondag derde klasse C. De achterstand op de veilige tiende plek bedraagt echter slechts vier punten voor de ploeg uit Landsmeer.

Foto: John Beckman