Charles Loots per direct aan de slag als trainer van IVV

Charles Loots is per direct aangesteld als nieuwe trainer van zondag derdeklasser IVV. De ploeg uit Landsmeer zag in december Jan de Haze opstappen en sindsdien was de club op zoek naar een nieuwe trainer. Loots is in ieder geval tot het eind van het seizoen de hoofdtrainer.

De club uit Landsmeer maakte dat zondag tijdens de nieuwsjaarsreceptie bekend. Loots (49) begon dit seizoen als trainer van Castricum, maar besloot na het eerste deel van de competitie zelf op te stappen.

Voorzitter Ron Walburg: “Na  het plotselinge vertrek van Jan de Haze zijn wij zeer verheugd, snel en adequaat met Charles Loots  tot overeenstemming te zijn gekomen om in ieder geval tot het eind van het seizoen de selectie onder zijn hoede te nemen. Wij hebben er met Charles alle vertrouwen in dat de resultaten zodanig zullen zijn dat IVV zich minimaal weet te handhaven in de derde klasse en wie weet groeit er nog iets moois in de derde periode en naar de verdere toekomst

De 49-jarige oefenmeester werkte daarvoor bij FC Weesp en Marken en was daarvoor actief in de jeugdopleiding bij het voormalige DWV en JOS Watergraafsmeer.

Klik hier voor de stand in de zondag derde klasse C

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!