Home / Algemeen / Charly Olf kiest voor zichzelf en dus alleen voor Brederodes

Charly Olf kiest voor zichzelf en dus alleen voor Brederodes

Charly Olf zal komend seizoen alleen als hoofdtrainer aan de slag van zaterdag tweedeklasser Brederodes. Begin deze maand maakte de club uit Vianen dat bekend. Olf was ook nog in gesprek met een club uit de regio Amsterdam om daar op zondag aan de slag te gaan, maar heeft besloten zich alleen op Brederodes te richten.

Olf: “Het is jammer dat ik niet meer in de regio Amsterdam werkzaam zal zijn. Ik heb er lang over getwijfeld, maar heb besloten me toch op één club te richten. Het zou toch te veel stress worden. Daarnaast is het zo dat de clubs die ik op het oog heb, mij niet op het oog hebben.” Olf kon de club waar hij mee in gesprek was niet noemen, omdat zij nog geen duidelijkheid hebben gegeven over hun nieuwe trainer.

Foto website Brederodes: Charly Olf (l) en voorzitter Hans van Breukelen

De voormalig trainer van onder andere Beursbengels en Nieuw Utrecht is momenteel werkzaam bij de jeugd van IJsselmeervogels. “Na Nieuw Utrecht heb ik eerst nog de jeugd (onder-19) bij Alphense Boys gedaan. Eigenlijk heb ik maar een paar weken geen club gehad.”

Na dit seizoen gaat Olf aan de slag bij zaterdag tweedeklasser Brederodes. Voorzitter Hans van Breukelen zegt op de website van de club dat Olf als meest ideale kandidaat naar voren kwam. Olf: “Ze zijn in de afgelopen vijf jaar drie keer gepromoveerd. Van de vijfde naar de tweede klasse. We willen nu eerst een stabiele tweedeklasser worden en dan kijken of we de stap omhoog kunnen maken. Ze zien in mij de ideale trainer voor dat proces.”

Pre-order de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!