Clash in derde klasse tussen RODA ‘ 23 en ZSGOWMS wedstrijd van de week

Aanstaande zondag is het duel in de derde klasse C tussen RODA ’23 en koploper ZSGOWMS onze wedstrijd van de week. Bij winst voor de Amsterdammers en puntverlies van AGB wordt zelfs de eerste periode in de wacht gesleept. De samenvatting is maandagochtend vroeg op onze website te zien.

RODA ‘ 23 verloor vorige week verrassend van Bloemendaal (4-2) en leed daarmee haar eerste puntverlies van het seizoen. De ploeg van Marco Bragonje staat nu drie punten achter op ZSGOWMS dat al haar wedstrijden wist te winnen.

Ook AGB doet nog mee in de strijd om de eerste periode. De ploeg van Senel Cebar verloor deze jaargang alleen vaan ZSGOWMS (0-1) en speelt komend weekend tegen VVA/Spartaan.

Bij ZSGOWMS is het nog onduidelijk of de nieuwste aanwinst Maceo Rigters mee kan doen. De voormalig jeugdinternational scoorde bij zijn debuut, maar moest ook al snel met een opspelende hamstring naar de kant. Trainer Ron Rijnink: “Het lijkt mee te vallen. We beslissen zondag pas of hij kan spelen.”

De laatste keer dat de ploegen tegen over elkaar stonden was in het seizoen 2011/2012. In Bovenkerk was RODA toen in maart met 3-0 te sterk. In Amsterdam verloor de ploeg van Rob Rijnink eveneens. Drie jaar geleden werd het 0-1 voor RODA, dat toen nog getraind werd door Ruud Visser.

De wedstrijd van de week beging zondag in Bovenkerk om 14:00 uur. De samenvatting en reacties zijn maandagmorgen vanaf 10:00 uur te zien op Het Amsterdamsche Voetbal.

De wedstrijd van de week wordt u aangeboden door HF Infra.

Foto Jos Spitteler: RODA ‘ 23 – ZSGOWMS in het seizoen 2011/2012. De 1-0 van Maiko Stothart

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)