Clobus ziet HBOK zaterdag tweede periode winnen

Komend weekend valt in de tweede klasse A de beslissing voor de tweede periodetitel. HBOK kan bij winst op BOL, komende zaterdag, de periodetitel op zijn naam schrijven. Ook zal HBOK bij winst de nieuwe lijstaanvoerder worden met twee punten voorsprong op AMVJ.

HBOK is dit weekend van plan de periodetitel te winnen. Dit hopen ze te doen door een mooie overwinning op BOL. Tom Clobus: “Wij gaan zaterdag voor de winst. Die periodetitel die we daarmee pakken is dan een leuk extraatje, maar we kijken nu naar het einde van het seizoen. We willen kampioen worden en met dit team moet dat ook zeker lukken.”

Komende weken zal HBOK een goede stap in de richting van het kampioenschap kunnen zetten. Na de wedstrijd tegen BOL dit weekend krijgt HBOK nog twee belangrijke wedstrijden. Zo spelen ze in de komende weken tegen AFC en AMVJ. Hierin zal de wedstrijd tegen AMVJ het belangrijkst zijn in de strijd om het kampioenschap. Clobus: “De komende weken zijn belangrijk. Als we hier onze punten pakken dan maken we een grote kans op het kampioenschap.

Clobus aan de bal

Clobus, die nu 33 jaar is, kwam vorig seizoen over van JOS W’graafsmeer over naar HBOK. De aanvaller is blij dat hij deze overstap heeft gemaakt. Bij JOS W’graafsmeer was Clobus niet meer zeker van zijn basisplaats. Clobus: “Bij JOS waren er veel goede aanvallers. Ik was daarom ook niet zeker van mijn basisplaats. Bij HBOK heb ik het dit jaar ook naar mijn zin en ook voetballend gaat het goed. Als we van BOL winnen dan maken we ook een goede stap in de richting van het kampioenschap.”

Over een eventueel langer verblijf kan Clobus nog geen duidelijkheid geven. Clobus: “Ik heb het goed naar mijn zin bij HBOK. Ook kunnen we volgend jaar in de eerste klasse uitkomen. Over een paar weken zijn er weer gesprekken over het nieuwe jaar. Dan weet ik ook welke spelers er blijven en wie er weggaan. Dan kan ik mijn beslissing definitief maken.” Clobus wil dus wel blijven bij HBOK, maar over een paar weken weten we meer.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)