Coaches nomineren collega’s, beste speler en talent van het seizoen 2013/2014

Het Amsterdamsche Voetbal organiseert maandag 26 mei voor de tweede keer Het Gala van Het Amsterdamsche Voetbal. Naast de huldigingen van de kampioenen worden die avond worden ook de ‘beste’ van het seizoen gekozen. Dit alles omlijst met diverse video compilaties en meerdere optredens.

Het Amsterdamsche Voetbal wil met het gala het voetbalseizoen op een waardige manier afsluiten. Het slotfeest is bedoeld voor alle liefhebbers van het amateurvoetbal. Op deze manier hopen wij op een leuke manier afscheid te nemen van het seizoen en  dat alle voetballers elkaar nog een keer zien voordat we de zomer in gaan.

Wie wordt de bete speler van het seizoen 2013/2014? Wie is het grootste talent? Welke coach verdient de titel? Verder krijgen de topscorers hun reis naar Barcelona aangeboden en maken we de speelster van het jaar bekend.

Hoe komen we tot de verkiezing van de ‘beste’?  Die keuze ligt mede in handen van de bezoekers van onze website. Vanaf de eerste week van mei kunt u uw stem uitbrengen. De vraag is alleen op wie? Vorig jaar gingen de prijzen naar Jamal Dibi (beste speler), Juan Fernandez Coto (beste trainer), Calvin Koster (talent), Rachid el Yaghmouri en Paul Bekker (topscorers).

De winnaars van 2013
De winnaars van 2013

De genomineerden worden bepaald door alle coaches die minimaal een club trainen die in de tweede klasse speelt. Deze week ontvangen maar liefst 27 trainers een enquête waar ze de mogelijkheid krijgen om per categorie drie spelers , drie talenten en drie coaches mogen nomineren. Ze kunnen per categorie 1, 2 of drie punten geven.

Na het optellen van alle punten nomineren wij per categorie vijf personen. Op die spelers en trainers kunt vanaf begin mei stemmen. De stem van alle bezoekers telt voor 50% mee. Die van de trainers  voor 25% en ook de redactie van Het Amsterdamsche Voetbal zal een stem hebben van 25% in de eindstand.

De winnaars zullen op 26 mei tijdens het gala in Escape bekend worden gemaakt. De kaartverkoop is inmiddels begonnen. Verenigingen kunnen met korting kaarten bestellen. Neem dan even contact op met Het Amsterdamsche Voetbal. Voor mee informatie over het gala kunt u terecht op de speciale pagina of klik hier.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)