Comeback ASV Lebo komt te laat tegen Groene Ster

ASV Lebo is in de Eredivisie zaalvoetbal op de ranglijst gepasseerd door Groene Ster. In een rechtstreeks duel om de vijfde plek wonnen de bezoekers uit Vlissingen in de Calvijnhal met 3-5.

Terwijl Lebo in de eerste helft een paar goede kansen kreeg – Ike Neil was met een inzet tegen de lat het dichtst bij een treffer – nam Groene Ster vlak voor rust de leiding. Door twee treffers van Mourad Azzanagui konden de gasten met een 0-2 voorsprong de kleedkamers opzoeken. Wat de thuisploeg hierna ook probeerde; het lukte de formatie van Calvin Blankendal niet meer om van deze achterstand terug te komen.

In het begin van de tweede helft liepen de Zeeuwen uit naar 0-5. Khalid El Hattach en twee keer international Said Bouzambou brachten Groene Ster in een zetel. Pas in de slotfase deed Lebo iets terug. Omar Tissoudali redde met twee treffers de eer voor de Amsterdammers, waarna Noureddine Oulad Ben Youssef in de slotseconden de eindstand op 3-5 bepaalde. De comeback die de thuisploeg had ingezet kwam net iets te laat om een resultaat over te houden aan het duel.

Door de nederlaag is Groene Ster de nieuwe nummer vijf van de ranglijst. Lebo is naar de zesde plek gezakt. Volgende week vrijdag staat de laatste wedstrijd voor de winterstop op het programma: Tigers Roermond komt dan op bezoek. Tegen de nummer zeven heeft Lebo iets goed te maken, na de 4-3 nederlaag aan her begin van dit seizoen.

Kijk hier voor alle uitslagen, de stand en het programma van de Eredivisie zaalvoetbal.

Archieffoto: RickySportphotography

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)