Home / Algemeen / Competitieprogramma’s topamateurvoetbal bekend
AFC

Competitieprogramma’s topamateurvoetbal bekend

De KNVB heeft vrijdagmiddag de competitieprogramma’s voor de top van het amateurvoetbal bekend gemaakt. We lichten hieronder een aantal hoogtepunten uit.

Tweede Divisie

Voor AFC start de competitie op zaterdag 5 september op bezoek bij Noordwijk. Een week later speelt AFC voor het eerst een thuiswedstrijd en ontvangt het Quick Boys. Op 22 mei 2021 sluit AFC het seizoen af op bezoek bij Scheveningen.

Bekijk hier het hele programma

Derde Divisie zaterdag

Ajax opent het seizoen met een uitwedstrijd bij SteDoCo. Een week later speelt het voor het eerst thuis en ontvangt het Ter Leede. Dat is ook de tegenstander waar Ajax het seizoen op 22 mei tegen eindigt, dan gaat de ploeg van Detlef le Grand op bezoek in Sassenheim.

Bekijk het hele programma

Derde Divisie zondag

In de Derde Divisie zondag vinden we dit seizoen OFC en JOS Watergraafsmeer. OFC treft in de eerste wedstrijd Westlandia, de ploeg waartegen het afgelopen seizoen 3 keer speelde. JOS Watergraafsmeer debuteert in de Derde Divisie met een bezoek aan Groene Ster in Heerlen. Op zondag 1 november nemen OFC en JOS Watergraafsmeer het voor het eerst tegen elkaar op, dan in Oostzaan. Op zondag 16 mei, in de één na laatste speelronde, komt OFC op bezoek in Amsterdam.

Bekijk het hele programma

Hoofdklasse zaterdag B

De Dijk start de competitie met een thuiswedstrijd tegen AZSV, terwijl Swift op bezoek gaat bij rkav Volendam. Op zaterdag 3 oktober staat de eerste Amsterdamse derby al op het programma. In Amsterdam Noord nemen De Dijk en Swift het dan tegen elkaar op. Op zaterdag 30 januari vindt de derby bij Swift plaats.

Bekijk het hele programma

Hoofdklasse zondag A

Purmersteijn verruilde de zaterdag weer voor de zondag en speelt dit seizoen dus weer in de Hoofdklasse zondag A. De ploeg uit Purmerend start op 6 september met een thuiswedstrijd tegen SDO. Het seizoen eindigt voor Purmersteijn op maandag 24 mei met een uitwedstrijd bij Silvolde.

Bekijk het hele programma 

Foto: Tom Poederbach

Word vriend van Het Amsterdamse Voetbal

 

Bestel de seizoensgids nu voor slechts €9,99!

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
Send this to a friend