Home / Algemeen / CTO’70 heeft na rust geen antwoord op versnelling HYS

CTO’70 heeft na rust geen antwoord op versnelling HYS

In de zondag vijfde klasse C is CTO’70 op de ranglijst gepasseerd door HYS. De ploeg van Ferry van der Meulen ging na een gelijke stand bij rust op eigen veld met 2-7 onderuit tegen de Haarlemmers.

De Duivendrechters begonnen sterk en hadden na vier minuten al op voorsprong moeten komen. Het waren echter de bezoekers die geheel tegen de verhouding de 0-1 lieten aantekenen, waarbij Fezvi Gösken het laatste tikje gaf. Hierna golfde het spel op en neer, waarbij CTO’70 de betere was. Toch kreeg de thuisploeg een nieuwe tik te verwerken. Halverwege de eerste helt bracht Caglar Balci de 0-2 op het scorebord.

Het antwoord van CTO’70 volgde snel. Uit een vrije trap zorgde Randy Comvalius voor de aansluitingstreffer. De thuisploeg speelde beter en kwam ook terecht op gelijke hoogte. Opnieuw gaf Comvalius de doelman het nakijken voor de 2-2 ruststand.

Waar CTO’70 vlak na rust dicht bij een voorsprong was – de doelman haalde met kunst- en vliegwerk de bal achter de lijn vandaan alleen kon scheidsrechter Hessler dit niet waarnemen – sloeg HYS in de tegenstoot toe. Balci maakte zijn tweede van de middag: 2-3. De Haarlemmer werd vervolgens gewisseld voor Mes de Haan, die binnen een minuut doelman Bas de Gans verschalkte voor de 2-4.

In het laatste halfuur zat de thuisploeg er doorheen. Nadat invaller Salih Yildiz de 2-5 maakte, was de wedstrijd al gespeeld. Een andere invaller, Emir Köksal, had er nog geen genoeg van en zorgde met twee treffers voor de 2-7 eindstand. Daardoor wordt CTO’70 op de ranglijst gepasseerd door HYS. De Duivendrechters staan nu zevende.

Kijk hier voor alle uitslagen, de stand en het programma van de zondag vijfde klasse C.

Verslag en foto: Paul Cramer

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)